Certificats

La teva porta al món laboral!


Certificats de professionalitat


Cursos de caràcter professional de la família d’Imatge Personal de nivells I ( Serveis Auxiliars d’estètica ) i II (Cures estètiques de mans i peus; Tècniques d’estètica i higiene facial i corporal ) que permeten obtenir una acreditació reconeguda pel Departament d’Empresa i Ocupació i/o Departament d’Ensenyament. Suposa una acreditació oficial de les qualificacions professionals del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals en l'àmbit de l'Administració laboral.

Aquests cursos tenen una durada entorn a les 400 hores, inclouen un mòdul de pràctiques en empresa i es desenvolupen en horari de tarda


Més informació Contactar

Serveis Auxiliars d'Estètica


imatge certificats

Certificat de Professionalitat de nivell 1 on aprendràs a embellir les ungles, aplicar tècniques d’eliminació del borrissol per procediments mecànics i decolorar-lo i realitzar maquillatges de dia, respectant les normes de seguretat i salut durant els processos, preparant els productes, útils i aparells, higienitzant-los, desinfectant-los o esterilitzant-los, tot sota la supervisió del tècnic responsable

Es tracta d’un curs de 360 hores on una vegada format/da et permetrà desenvolupar l’activitat professional en petites i mitjanes empreses d’estètica i perruqueria per compte d’altri: centres de bellesa, perruqueries. També en sales d’estètica d’hotels, gimnasos, geriàtrics, balnearis i centres de SPA


Més informació Contactar

Serveis Auxiliars de Perruqueria


Certificat de Professionalitat de nivell 1 on aprendràs a preparar els equips, realitzar tècniques de neteja i condicionament dels cabells i cuir cabellut i aplicar tècniques de canvis de forma i color, sota la supervisió del tècnic/a responsable, en condicions d'higiene i seguretat òptimes.

Es tracta d’un curs de 330 hores on una vegada format/da et permetrà desenvolupar l’activitat professional en petites i mitjanes empreses de perruqueria per compte d'altri. En general en sectors productius en què es desenvolupen treballs de perruqueria, fonamentalment salons de perruqueria.


Més informació Contactar
imatge certificats cures

Cures estètiques de mans i peus


Certificat de Professionalitat de nivell 2 on aprendràs a realitzar l’embelliment i els tractaments estètics de les ungles de les mans i els peus, observant les condicions adequades per a la selecció i aplicació de les diferents tècniques en condicions de qualitat, seguretat i salut, atenent a les necessitats i demandes dels clients.

Es tracta d’un curs de 360 hores que una vegada format/da et permetrà desenvolupar l’activitat en grans, mitjanes i petites empreses d’estètica i/o perruqueria per compte pròpia o aliena, centres de bellesa, SPA, distribuïdores i comerços especialitzats en productes de tractaments de mans i peus, cabines de bellesa i gimnasos, parafarmàcies, herbolaris, centres de la tercera edat o geriàtrics.


Més informació Contactar
imatge certificats cures

Serveis estètics d'higiene, depil·lació i maquillatge

imatge certificats higiene

Certificat de Professionalitat de nivell 2 on aprendràs a aplicar tècniques d'higiene facial i corporal, depilació, maquillatge i tècniques de vendes de productes i serveis, tenint en compte les pautes precises per al maneig i selecció de les diferents tècniques estètiques en condicions de seguretat, higiene i desinfecció, i atendre les necessitats i demandes dels clients.

Es tracta d’un curs de 640 hores on una vegada format/da et permetrà desenvolupar l’activitat professional en petites i mitjanes empreses d’estètica i perruqueria per compte propi o d’altri, en centres de bellesa, SPA, cabines de bellesa en hotels i cabines en perruqueries, com esteticista, maquilladora, depiladora, assessora de venda de cosmètics i serveis estètics i demostradora de productes.

Més informació Contactar